Limit aktivací

Zonea se aktivuje tvým účtem a tvoje licence pokrývá až dva počítače současně. Opětovná aktivace stejného počítače nezabírá další místo, nový počítač ano, a přeinstalování Windows se počítá jako nový počítač.

Pokud máš nový počítač a na tom starém Zoneu ještě spustíš, jdi do INFO a stiskni Deactivate, čímž místo uvolníš sám. Pokud už ten počítač k dispozici není, vyplň níže uvedený formulář s e-mailem svého účtu a napiš nám, co se stalo, a my tvé aktivace resetujeme. Žádosti o reset vyřizujeme ručně, takže krátké vysvětlení nám pomůže to udělat rychleji.