Aktivointiraja täynnä

Zonea aktivoidaan tililläsi, ja lisenssisi kattaa enintään kaksi tietokonetta samanaikaisesti. Saman tietokoneen aktivointi uudelleen ei vie ylimääräistä paikkaa, mutta uusi tietokone vie, ja Windowsin uudelleenasennus lasketaan uudeksi tietokoneeksi.

Jos vaihdoit koneen ja saat Zonean vielä auki vanhalla, mene INFO-osioon ja paina Deactivate, niin vapautat paikan itse. Jos sitä tietokonetta ei enää ole käytettävissä, täytä alla oleva lomake tilisi sähköpostiosoitteella ja kerro, mitä tapahtui, niin nollaamme aktivointisi. Nollauspyynnöt käsitellään käsin, joten lyhyt selitys auttaa meitä hoitamaan asian nopeammin.