Όριο ενεργοποιήσεων

Το Zonea ενεργοποιείται με τον λογαριασμό σου και η άδειά σου καλύπτει έως δύο υπολογιστές ταυτόχρονα. Η επανενεργοποίηση του ίδιου υπολογιστή δεν πιάνει επιπλέον θέση, ένας νέος υπολογιστής όμως πιάνει, και η επανεγκατάσταση των Windows μετράει ως νέος υπολογιστής.

Αν άλλαξες υπολογιστή και μπορείς ακόμα να ανοίξεις το Zonea στον παλιό, πήγαινε στο INFO και πάτα Deactivate για να ελευθερώσεις τη θέση μόνος σου. Αν ο υπολογιστής αυτός δεν είναι πια διαθέσιμος, συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα με το email του λογαριασμού σου και πες μας τι συνέβη, και θα μηδενίσουμε τις ενεργοποιήσεις σου. Τα αιτήματα μηδενισμού εξετάζονται χειροκίνητα, οπότε μια σύντομη εξήγηση μας βοηθά να το κάνουμε πιο γρήγορα.