מגבלת הפעלות

Zonea מופעל דרך החשבון שלך, והרישיון מכסה עד שני מחשבים בו-זמנית. הפעלה חוזרת של אותו מחשב לא תופסת מקום נוסף, אבל מחשב חדש כן, והתקנה מחדש של Windows נחשבת למחשב חדש.

אם החלפת מחשב ועדיין אפשר לפתוח את Zonea בישן, נכנסים ל-INFO ולוחצים על Deactivate כדי לפנות את המקום בעצמך. אם אין יותר גישה למחשב ההוא, ממלאים את הטופס למטה עם כתובת המייל של החשבון ומספרים לנו מה קרה, ואנחנו נאפס את ההפעלות. כל בקשה נבדקת ידנית, כך שהסבר קצר יעזור לנו לטפל בה מהר יותר.